Hozzávalók

6 darab tojás (piskóta)
4 kanál finomliszt (piskóta)
1 csomag sütőpor (piskóta)
6 kanál víz (piskóta)
6 kanál kristálycukor (piskóta)
3 kanál kakaópor (tetejére)
2 csomag habfixáló
2 kanál kakaópor (piskóta)
½ l habtejszín
1 üveg meggybefőtt
2 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

A vanília pudingot elkeverjük a meggybefőtt levében, és sűrűre főzzük, majd beleöntjük az egy üveg kimagozott meggyet 1/2 liter habtejszínt és 2 cs. habfixálót felverünk. Összeállítjuk a tortát. Piskóta lap fele, majd rá a töltelék, arra a tejszín 1/3-ad része, majd a piskóta lap másik fele. Végül tejszínnel beborítjuk, tejszínhabbal és kakaóval díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4