Receptek Levesek Fokhagyma leves burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab burgonya
2 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 darab tojás

Leírás

A burgonyát megfőzzük. Vajjal, tejszínnel összetörjük, majd kb. 5 dl vízzel simára keverjük. A fokhagymát lereszeljük és hozzáadjuk a levesünkhöz. Sóval, köménnyel ízesítjük, majd 5 percig főzzük. Behabarjuk tojássárgájával, majd átszűrjük és citromlével ízesítjük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4