Receptek Levesek Fokhagymakrémleves gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 marék fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
30 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
5 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Vajon megpároljuk a szeletekre vágott gombát és a fokhagymát. Megszórjuk a fűszerekkel és a liszttel. Alaposan összepirítjuk, és felengedjük forrásban lévő vízzel. Kiforraljuk, majd alaposan leturmixoljuk, és tejszínnel dúsítjuk. Kenyérkockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4