Receptek Levesek Fokhagymakrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
2 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab babérlevél
2 dl főzőtejszín

Leírás

A vöröshagymát kis olajon aranybarnára pirítom, hozzáadok 15 gerezd fokhagymát, majd feleresztem kb 1-1,5 liter vízzel. Beleteszem a felkockázott burgonyát és addig főzöm, míg puha nem lesz. Ízesítem sóval, borssal, babérlevéllel és beleöntöm a főzőtejszínt. Miután megfőtt, összeturmixolom az egészet, botmixer segítségével. Pirított zsemlekockával és egy kis reszelt sajttal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4