Receptek Főételek Hal Fokhagymás rák

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
5 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
50 dkg koktélrák
1 kanál fokhagyma
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A rákokat lecsepegtetjük. A vajat felmelegítjük, és belerakjuk a rákokat a forró vajba. Fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és fűszerezzük. Megszórjuk liszttel, majd felengedjük fehérborral és csontlével. Kiforraljuk, majd tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4