Receptek Levesek Francia hagymaleves mustárral

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
2 darab tojás
1 kanál mustár
1 darab húsleveskocka
1 l húsleves alaplé (készülhet kockából is)

Leírás

A vöröshagymát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Hozzáöntjük a húslevest és fűszerezzük. 15-20 percig főzzük, amíg a hagyma meg nem puhul. Ezután kivesszük a hagyma felét, átturmixoljuk, hozzáadjuk a két tojássárgáját és tejszínt. Folyamatos keverés közben, visszaöntjük a levesbe. Pár percig főzzük és kész is van. Tálalásnál megszórjuk reszelt sajttal. Tanácsok: Tálalásnál adhatunk hozzá pirított zsemlekockát is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4