Receptek Levesek Frankfurti leves (egyszerűen)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 szem burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
4 darab virsli
1 fej káposzta
1 fej kínai kel
1 dl tej
2 marék finomliszt

Leírás

A káposztát csíkokra vágjuk, fazékba rakjuk, felöntjük vízzel. Puhára főzzük.Borssal és delikáttal ízesítjük. Liszt és tej keverékéből habarást készítünk. A káposztára öntjük és még öntünk hozzá jó fél liter tejet. A karikára vágott virslit is hozzáadjuk.Felforraljuk és ízlés szerint fűszerezzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4