Hozzávalók

2 kanál porcukor

1 csomag gesztenyemassza

12 darab palacsinta

3 dl növényi tejszín

Leírás

Hagyományos módon elkészítjük a a palacsintákat. Egy edényben felverjük a fél liter tejszínt, egy másikban pedig mixerrel összetörjük a gesztenyepürét. A felvert tejszínből keveset meghagyunk díszítésnek, a többit pedig az összetört gesztenyepüréhez adjuk és jól összekeverjük. A tejszín adag ízléstől függ, de az arány legalább fele-fele kell legyen, különben a massza túl száraz és erős lesz. A gesztenyés masszát a palacsinta közepére tesszük, majd a végeit visszahajtva feltekerjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3