Receptek Levesek Gombaleves borssal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 l húsleves alaplé (alaplé)
50 dkg csiperkegomba (barna)
10 dkg vaj

Leírás

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát felkockázzuk és a gombával együtt megpirítjuk. Felöntjük a húsleves alaplével és fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemzölddel. Ha a gomba megfőtt, liszttel sűrítjük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk. Friss majorannával és kakukkfűvel is finom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4