Receptek Levesek Gombaleves olívával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet majoranna
1 doboz vegyes zöldség
40 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

A vöröshagymát apró kockára vágjuk, olajon megdinszteljük. A gombát és a szárát is, tetszés szerint felvágjuk, majd a hagymához adjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket. Fűszerezzük: egy kis só, bors, majoránna, pirospaprika és a két húsleveskocka. Amikor már eléggé megpuhult (kb. 15-20 perc), megszórjuk liszttel, hogy jó sűrű legyen, majd annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Összefőzzük és tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4