Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkedarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
50 dkg csirkemell
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csésze ételízesítő
10 dkg póréhagyma
3 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

Az apróra vágott hagymát a vajon megfonnyasztom, majd ráteszem a vékony csíkokra vágott húst. Erős tűzön, rövid ideig együtt pirítom. Ezután beleteszem a vékonyra vágott gombát. Sóval, borssal ízesítem. Ha kell, egy kevés vizet öntök alá, és puhára párolom. A tejszínben elkeverem a lisztet, és a húsra öntöm. Jól összeforralom, majd 1 csokor apróra vágott petrezselymet is belekeverek. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4