Receptek Főételek Tészta Gombás gnocchi

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
15 dkg bacon szalonna
1 csomag gnocchi

Leírás

A burgonyagombócokat sós vízben kifőzzük, közben elkészítjük a ragut. A szalonnát kockára vágjuk és kiolvasztjuk, majd rárakjuk a finomra vágott hagymát. Ezután a szeletekre vágott gombát is rárakjuk, alaposan összepirítjuk és fűszerezzük. Tejszínnel felöntjük, majd összeforgatjuk a kifőzött gnocchival.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4