Receptek Saláták Gombasaláta olajbogyóval

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma
10 dkg kék sajt
2 kanál étolaj
1 tk mustár
1 kanál citromlé
1 pohár tejföl
50 dkg csiperkegomba
2 kanál zöld olivabogyó
1 késhegynyi őrölt borsmenta (őrölt, szárított)

Leírás

A gombát megtisztítom, majd szeletekre vágom. Kevés forrásban lévő, sós vízbe dobom, 5 percnyi főzés után leszűröm és kihűtöm. A vöröshagymát megtisztítom és vékony karikákra vágva megsózom. A mártáshoz, az olajat elkeverem a citromlével, tejföllel, mustárral, sóval, borssal, mentával és 2-3 ek. gombalével. A hagymát, 10 perc múlva hozzákeverem a mártáshoz, hozzáadom a már kihűlt gombát, a finomra vágott, kimagozott olajbogyót, végül belekeverem a reszelt márványsajtot is. Jól behűtve kínálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4