Receptek Levesek Gulyásleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab burgonya
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
30 dkg petrezselyemgyökér
30 dkg marhalábszár

Leírás

A húst kockára felaprítjuk. 1 fej hagymát apróra vágunk, majd nagyon kevés olajon, üvegesre pirítjuk. Utána rátesszük a húst és ízesítjük pirospaprikával és egy kicsit hagyjuk dinsztelni. Utána rátesszük a sokféle zöldséget. Minél többféle zöldség van benne, annál jobb ízt ad. Utána, felöntjük vízzel. Ízesítjük ételízesítővel, aki szereti valami csípőset is tehet bele. Ízlés szerint só, bors, szintén ízlés szerint, persze én szoktam bele tenni gulyáskrémet is, csodálatos ízt ad neki. Végül beleteszünk egy pár szem krumplit és a legvégén, mikor minden megfőtt, teszünk bele apró csipetkéket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4