Receptek Levesek Hagymaleves petrezselyemmel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
4 fej vöröshagyma
1 marék trappista sajt (reszelt)
2 darab húsleveskocka
1 csomó friss petrezselyem
2 darab kifli
1 kanál tönkölybúza liszt

Leírás

A vöröshagymát vékony karikákra szelem, vajon vagy olivaolajon aranysárgára piritom, közben sózóm. Ezután meghintem fehér tönköly liszttel és igy is piritom kicsit. Felöntöm vizzem beleteszem a leveskockát és a petrezselymet. kb 10 pecig főzőm még. Tálalás elött a forró levesbe szórom a piritott kiflit (persze ha éppen van itthon) és belereszelem a sajtot is. Nagyon finom benne a megolvadt sajt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4