Receptek Levesek Hagymaleves pirított kenyérkockákkal

Hozzávalók

4 fej vöröshagyma
1 kanál vaj
1 l húsleves alaplé
1 dl tej
1 csokor friss kapor
4 szelet toast kenyér
1 adag

Elkészítés

1

A hagymát apróra vágjuk, közben egy fazékban 1 evőkanálnyi vajat melegítünk. Rászórjuk a hagymát, és kevergetve pirítjuk, amíg kis színt nem kap. Beleöntjük az alaplét, lefedjük, és 10 percig főzzük.

2

Hozzáadjuk a tejszínt, levesszük a tűzről és simára turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk.

3

A toast kenyeret kockára vágjuk, tepsibe szórjuk és 3 percre forró sütőbe toljuk. Közben figyeljük, hogy meg ne égjen!

4

A levest még forrón tányérokba merjük. Apróra vágott kaporral és ropogós kenyérkockákkal gazdagítva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4