Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
2 kanál finomliszt
10 dkg trappista sajt (reszelt)
1 csipet őrölt fehérbors

Leírás

A 2 dl tejet felmelegítjük. Ízesítjük sóval, borssal, majd a lisztet és a reszelt sajtot is hozzáadjuk. Alacsony lángon, sűrű keverés mellett, szósszá főzzük. Alaposan leturmixoljuk. Megjegyzés: Sokféle sajt használható, én fele-fele füstölt és félkemény trappistával készítem. Sült krumplihoz, rizshez, vagy akár tésztához is kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4