Receptek Főételek Húsos ételek Joghurtban pácolt sertéskaraj

Hozzávalók

1 mk tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
4 dl natúr joghurt
1 csipet fűszersó
8 szelet sertéskaraj
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A karajszeleteket kiklopfoljuk és fűszerezzük, majd natúr joghurtba fektetjük és egy napig állni hagyjuk. Másnap kiszedjük a pácból a hússzeleteket és forró serpenyőbe rakjuk, amibe előtte 3-4 kanálnyi olajat öntünk. Mindkét felét szépen megsütjük, 4-5 perc alatt. Köretnek friss saláta, vagy burgonya is tökéletes.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4