Receptek Saláták Joghurtos borsó saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab citrom (leve)
10 dkg majonéz
1 dl tejszín
1 tk mustár
1 tk porcukor
2 pohár natúr joghurt
1 késhegynyi őrölt fehérbors
1 kg zöldborsó
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágott)

Leírás

A hüvelyes, zsenge borsót kifejtjük. Megmossuk, majd sós-cukros vízben puhára főzzük. Vigyázzunk hogy ne főjön szét! A főzőlében hagyjuk kihűlni, majd leszűrjük. Majonézt, tejszínt, fehér borsot, összevágott petrezselymet összekeverünk a borsóval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4