Receptek Előételek Hideg előételek Joghurtos csicseriborsó

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 darab húsleveskocka
3 kanál citromlé (öntet)
4 dl natúr joghurt (öntet)
60 dkg csicseriborsó
3 kanál méz (öntet)
4 gerezd fokhagyma (öntet)

Leírás

A csicseriborsót, fűszeres vízben puhára főzzük és leszűrjük. Miután lecsepegett, tálba rakjuk és nyakon öntjük joghurttal, majd alaposan befűszerezzük és hűtőbe rakjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4