Joghurtos-zabpelyhes sharonfruit reggeli

Hozzávalók

1 db sharon fruit

2 dl natúr görög joghurt

150 g zabpehely

1 evőkanál barna cukor

1 db citrom

Elkészítés

1

A zabpelyhet keverjük össze a barnacukorral és alacsony lángon pirítsuk meg. Csak óvatosan vele! Nem szeretnénk, ha a cukor megégne. A natúr görög joghurtba keverjük bele 1 db citrom héját és utolsó lépésként vágjuk fel szép darabokra a sharonfruitot. Egy pohárba szépen ízlés szerint rétegezzük be a zabpelyhet a joghurtot és a datolyaszilvát. A legvégén díszitsük egy kevés mentával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4