Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 marék friss kapor
60 dkg pulykamell
3 dl alaplé

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, a hagymát kockára. Vajon megfuttatjuk a hagymát, egy csipetnyi sóval. Rárakjuk a pulykamellet, és fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük forró alaplével, majd megszórjuk kaporral. Alaposan fűszerezzük, majd tejszínnel készre főzzük. Rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4