Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál szárított kakukkfű
1 csipet szárított majoranna
1 pohár kefir
3 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 csipet ételízesítő
4 darab kacsacomb
1 kk Piros arany

Leírás

A hagymát, fokhagymát lereszeljük, simára keverjük a kefirrel, az olajjal és a paradicsompürével. Sóval, borssal, kakukkfűvel, késhegynyi majoránnával, ételízesítővel, piros arannyal ízesítjük, majd jól összekeverjük. A páclébe helyezzük az előkészített combokat és lefedve, 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap tepsibe rakjuk, a páclét ráöntjük és fólia alatt, 75 percig pároljuk, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4