Receptek Desszertek Sütést igénylő Kefires zöldborsósaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 kanál mustár
4 kanál porcukor
1 dl citromlé
4 dl kefir
1 csipet őrölt fehérbors
1 kg zöldborsó
1 csipet ételízesítő

Leírás

A zöldborsót vajon megpároljuk sóval és ételízesítővel, kb. 20 perc alatt. Közben, az öntetet el lehet készíteni. A kefirt kikeverjük a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel. Hagyjuk állni egy kicsit, majd a hideg, párolt borsót forgassuk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4