Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab alma
1 csésze almaecet
1 fej vöröshagyma
1 csipet cayenne bors
1 darab citrom
1 csésze barna cukor
1 csipet friss gyömbér
10 darab kivi

Leírás

Kb. 6-8 kiwit és 2 almát megpucolunk, majd kb. 1 cm-es darabokra felvágjuk a húsukat. Kimérünk másfél csésze kiwit és 1 csésze almát. Az ecetet, cukrot, sót, gyömbért és borsot alacsony hőmérsékleten, kb. 1 csésze sziruppá főzzük. Hozzáadjuk az almát, hagymát, mazsolát és a citrom csíkokat. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a kiwidarabokat. Felforraljuk és lekapcsoljuk a tűzhelyet. Alaposan összeturmixoljuk, majd fedő alatt hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, steril üvegekbe töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4