Hozzávalók

5 dkg kristálycukor
2 szelet citrom
dl tejszín
2 darab tojás
15 g zselatin
30 dkg mascarpone
150 ml natúr joghurt
1 dl meggy

Leírás

Egy kis lábosban, áztassuk be a zselatint, 3 ek vízbe. A tojássárgáját a cukorral, jól összekeverjük. A joghurtot és a sajtkrémet keverjük bele a tojásos cukorba. Lassú tűzön, olvasszuk fel a zselatint, majd keverjük bele a masszába. Verjük kemény habbá a tejszínt, majd óvatosan keverjük a masszába. Tegyük külön desszertes tálkákba, majd pihentessük. Öntsünk rá gyümölcsöntetet. Díszítsük tejszínhabbal, citromszeletekkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4