Receptek Levesek Krémleves fokhagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
1 fej fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
1 l alaplé
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A fokhagymát lereszeljük, közben a vajat felolvasztjuk, és megfuttatjuk benne a fokhagymát, egy csipetnyi sóval. Megszórjuk liszttel, és felengedjük forró csontlevessel, vagy alaplével. Alaposan kiforraljuk, majd fűszerezzük, és tejszínnel dúsítjuk. Tálaláskor, pirítóst kínáljunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4