Hozzávalók

2 darab tojás
1 dl tej
2 gerezd fokhagyma
10 dkg trappista sajt
7 dkg vaj
2 dl tejszín
1 csokor friss petrezselyem
1 mk őrölt fehérbors
1 kanál kukoricaliszt
4 darab csirkemell
1 doboz csemegekukorica konzerv (+ 1 zacskó gyorsfagyasztott)

Leírás

A csirkemelleket csíkokra vágom és kevés vajban megsütöm. A maradék vajat, a kukoricaliszttel sárgára pirítom, majd apránként hozzáöntöm a tejet és a tejszínt. Simára keverve, sűrűre főzöm. Közben a zöldségkrémmel, a fehér borssal, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítem. Ha langyosra hűlt, hozzákeverem a reszelt sajtot és a még fagyos kukoricaszemeket (vagy a levétől leszűrt konzervkukoricát). Végül belekeverem a felvert tojást. Belekeverem a pirított csirkemellet és már tálalom is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4