Receptek Főételek Hal Lazac paradicsomos ceruzababbal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma (finomra vágva)
1 darab sűrített paradicsom konzerv
1 mk méz
1 csomag zöldbab (ceruzabab)
1 csokor metélőhagyma (finomra vágva)
80 dkg lazac
1 marék friss bazsalikom (finomra vágva)

Leírás

A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk. Az olívaolajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a leforrázott babot. Összepirítjuk és nyakon öntjük paradicsompürével. Hozzáadjuk a kockázott paradicsomokat és alaposan fűszerezzük. A vajon megsütjük a lazacot és a baragura tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4