Receptek Levesek Lebbencs leves lecsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab vöröshagyma
40 dkg burgonya
5 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
8 dkg kockatészta
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
5 dkg lecsó

Leírás

A szalonnát vágd apró kockákra, egy tágas edényben süsd ki és szedd ki a zsírból.  A zsírjában fonnyaszd meg a vöröshagymát, utána húzd le a tűzről, szórd meg pirospaprikával, add hozzá a felkockázott krumplit, majd visszatéve, pirítsd üvegesre, ízesítsd lecsóval, őrölt borssal és sóval. Öntsd fel hideg vízzel és lassú tűzön főzd. Közben, a tésztát sütőben pirítsd világosbarnára, majd a szalonnakockákkal együtt, ad a leveshez és így főzd készre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4