Receptek Gyerekmenü Főételek Lecsó paradicsomlével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
4 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
1 l paradicsomlé

Leírás

Felhevített olajon megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapot evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felvágott paprikát és visszateszem a tűzre. Teszek bele paradicsomlét. Összekeverem és ízesítem sóval, borssal ételízesítővel és 1 ek. cukorral. Még pár percig összeforralom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4