Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkecomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 késhegynyi szárított majoranna
kg csirkecomb
2 dkg őrölt pirospaprika
10 dkg szalonna
2 üveg lecsó

Leírás

A szalonnát egy serpenyőben, zsírjára sütöttem. A szalonnadarabokat kiszedtem és a helyére tettem a sóval, borssal, majorannával fűszerezett combokat. Mindkét oldalukat elősütöttem, majd a húst félretettem. A zsírban megpirítottam a hagymát és megszórtam a pirospaprikával. Felöntöttem a lecsóval, felforraltam és visszatettem a combokat. Közepes lángon, puhára pároltam.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4