Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkemáj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
5 darab paradicsom
½ dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
5 darab zöldpaprika
1 darab vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
50 dkg csirkemáj
2 kanál őrölt pirospaprika

Leírás

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, sózzuk és apróra vágott fokhagymát adunk hozzá. Ha megpirult, hozzáadjuk a fűszerpaprikát és felöntjük vízzel (kb. 1 dl). Belerakjuk a feldarabolt májat, paprikát, majorannát, majd készre főzzük. Ha szükséges, a vizet pótoljuk. A paradicsomot a legvégén adjuk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3