Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
5 kanál zsír
2 kanál őrölt pirospaprika
½ kg csirkezúza
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A zúzát alaposan megtisztítom és kb. 1x1 cm-es kockákra vágom. A zsíron megdinsztelem az apróra vágott hagymákat. Amikor már üveges, hozzáadom pirospaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot és a felkarikázott paprikát. Erre a lecsós alapra teszem a zúzakockákat, fűszerezem, majd kevés víz hozzáadásával, puhára főzöm. Hogy hamarabb elkészüljön és garantáltan finom, puha legyen, én kuktafazékban szoktam elkészíteni. (Így kb. 50 perc alatt fő, jó puhára.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4