Receptek Levesek Lencsefőzelék mustárral

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
1 pohár tejföl
3 darab babérlevél
½ zacskó lencse
1 kanál őrölt pirospaprika
2 kanál finomliszt (átszitált)

Leírás

Fél zacskó lencse. Dupla annyi vízben teáskanál só, pici vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3-4 babérlevél. 20 perc alatt puhává fő. 1 tejföl, 1,5 kanál liszt, nem egész kanál mustár teáskanál pirospaprika. Összemixelni. Miután felforr utána beleöntjük és főzzük még vele kicsit.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4