Receptek Főételek Tészta Lilahagymás pirított tészta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej lilahagyma
5 kanál szójaszósz
1 csomag fusilli
20 dkg csiperkegomba
2 kanál halszósz

Leírás

A tésztát sós vízben, puhára főzzük és melegen tartjuk. A lilahagymát és a gombát leszeleteljük. a wok-ot felmelegítjük és olajat öntünk bele. Megpirítjuk rajta a zöldségeket és ha megpirultak, hozzáadjuk a tésztát. Nyakon öntjük halszósszal és szójaszósszal. Összekeverjük és már tálalhatjuk is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4