Receptek Főételek Húsos ételek Marhapörkölt gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
4 darab paradicsom
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt kömény
10 dkg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
70 dkg marhalábszár
1 tubus gulyáskrém

Leírás

A marhahúst és a gombát kockára vágjuk. A hagymát finomra vágjuk és pici olajat öntünk alá, majd megpirítjuk. Hozzátesszük a felvágott paradicsomokat és ízlés szerint sózzuk. Hozzátesszük a marhahúst, a gulyáskrémet, fűszerezzük és fedő alatt, puhára pároljuk. Arra vigyázni kell, hogy a gulyáskrémben is van só! Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a gombát. Készre főzzük és rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4