Hozzávalók

2 kanál gluténmentes zabpehely

2 kanál szezámmag

3 kanál kókuszreszelék

1 kanál méz

1 kanál vaj

1 adag gyümölcs

Töltelék

30 dkg túró

1 csipet

1 adag édesítőszer

2 darab tojás

Krém

75 dkg mascarpone

2 bögre porcukor

1 rúd vanília

Elkészítés

1

A száraz hozzávalókat robotgépben összedolgozzuk. Hozzáadjuk a nedves hozzávalókat, majd simára keverjük. Az így elkészült tésztát elosztjuk egy szilikon muffinforma 6 mélyedésében. Egy-egy formát kb. egyharmadáig kell, hogy kitöltsön a tészta.

2

A túrót, a cukrot és a sót a robotgép táljába tesszük. Keverni kezdjük, közben hozzáadjuk a tojást. Tovább keverjük, amíg a massza egészen sima nem lesz. A krémet a tortalapokra simítjuk és 180˚C-on 10 percig sütjük. Kivesszük és hagyjuk kihűlni.

3

Készítsük el a krémet! A mascarponét robotgépben habosra keverjük a cukorral. A vaníliarudat félbevágjuk, a belsejét kikaparjuk, és a krémbe keverjük. A kész krémet habzsákba töltjük, és ennek segítségével a kihűlt tortácskákra nyomjuk. Gyümölccsel díszítjük.

Tesco Magazin / 2020. TAVASZ
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4