Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg vaj
4 kanál étolaj
2 dl tejszín
5 kanál mustár
10 dkg vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
70 dkg csirkezúza
5 dkg finomliszt

Leírás

A zúzát tetszőlegesen felaprítjuk. A hagymát lereszeljük és olajon elkezdjük párolni, majd rátesszük a zúzát és a fűszereket. Fedő alatt, puhára pároljuk. Mielőtt kész lenne, felöntjük borral és hozzáadjuk a mustárt. Világos rántással sűrítjük és tejszínnel dúsítjuk. Tészta és rizs is tökéletes mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4