Receptek Főételek Húsos ételek Mustáros zúzaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 kanál mustár
60 dkg csirkezúza

Leírás

A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk, borsozzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4