Receptek Főételek Húsos ételek Narancsos párolt kacsacomb

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
5 dkg vaj
1 késhegynyi őrölt fekete bors
1 dl száraz fehérbor
8 dl narancslé
2 darab narancs
4 darab kacsacomb
2 dl barna mártás

Leírás

A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm. Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom. Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom. Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással. Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4