Receptek Főételek Húsos ételek Nyúl krémes szószban gnocchival

Hozzávalók

1 egész egész nyúl
1 fej vöröshagyma
500 milliliter főzőkrém
2 darab babérlevél
3 darab szegfűbors
1 tk őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 tk
1 tk őrölt fekete bors
1 kanál étolaj
A gnocchihoz
250 g finomliszt
1 darab tojás
1 tk
1 adag víz
1 kanál étolaj

Elkészítés

1

Mossuk meg a nyulat, szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg. Locsoljuk meg citromlével, hogy a hús még puhább legyen.

2

Pucoljuk meg a hagymát és pirítsuk meg a forró zsírban.

3

A hagymával együtt süssük meg egy serpenyőben a nyulat, adjunk hozzá vizet, babérlevelet, borsot, pároljuk fél órán keresztül.

4

Adjuk hozzá a főzőkrémet, főzzük fel az egészet.

5

A gnocchihoz keverjük össze a lisztet tojással, sóval, és vízzel, hogy egy tömör keveréket kapjunk.

6

Egy lábasban forraljunk vizet, szedjük kis darabkákra a tésztát és tegyük a vízbe. Amikor már a víz tetején lebegnek, vegyük ki őket és hagyjuk hűlni. Öntsünk rá egy kis olajat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
2 3 4