Receptek Főételek Hal Olívabogyós halas gnocchi

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 marék parmezán
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 marék zöld olivabogyó
1 doboz tonhal
50 dkg gnocchi
40 dkg harcsafilé

Leírás

Az olajon megfuttatjuk a felaprított hagymát. A harcsafiléket felkockázzuk és a hagymához adjuk. Rádobjuk az olívabogyót.Sózzuk és borsozzuk. Ameddig a hal párolódik(6-8 perc) kifőzzük a gnocchit forró,sós vízben. Lecsepegtetjük. A halat felöntjük tejszínnel és elkeverjük benne a gnocchit. Összeforraljuk és már tálaljuk is. Sok reszelt parmezánt szórunk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4