Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dl tejföl
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma (+1 a mártáshoz)
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 doboz csiperkegomba
1 kanál őrölt pirospaprika
40 dkg darált sertéshús
5 darab palacsinta

Leírás

Hagyományos módon palacsintát sütünk. Olajon megfuttatjuk a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, majd megpirítjuk. Ha kész, összekeverjük a tejföl felével és a fűszerekkel. Lerakunk egy palacsintát és megkenjük a masszával, esetleg megszórjuk sajttal (füstölt sajttal isteni!!!). Így töltjük be, amíg el nem fogy az összes alapanyag. A gombát megfuttatjuk olajon és finomra vágott hagymán. Megszórjuk pirospaprikával és liszttel. Felengedjük vízzel és ízesítjük. Ezzel a mártással tálaljuk a palacsintát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4