Receptek Levesek Paradicsom leves parmezánnal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
2 kanál kristálycukor
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 darab zellergumó

Leírás

Az olívaolajat felmelegítjük és rászórjuk a lisztet. Hozzákeverjük a paradicsompürét és összepirítjuk. Felengedjük 1 liter forrásban lévő vízzel. Sózzuk és borsozzuk,beledobjuk a zellerzöldet. Aki édesen szereti cukorral ízesítse.Nincs más mint alaposan kiforralni a levest ez kb 10.perc és már lehet is tálalni. Tálaláskor szórjuk meg parmezán sajttal. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel!!!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4