Receptek Levesek Paradicsomleves majorannával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l víz
1 gerezd fokhagyma
500 g paradicsom
2 szál sárgarépa
1 darab zellergumó
2 tk finomliszt

Leírás

A paradicsomot alaposan mosd meg, szedd le a kacsokat, és vágd kockára. A fokhagymagerezdet tisztítsd meg, vágd apróra. A többi zöldséget is mosd meg, és aprítsd fel. Ha felforrt a víz, az egészet add hozzá, és 10-20 percig főzd. Miután levetted a levest a tűzről, szűrd át, fűszerezd.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4