Receptek Levesek Paradicsomleves parmezánnal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 kanál kristálycukor
½ fej vöröshagyma (reszelt)
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
10 kanál sűrített paradicsom konzerv
10 dkg parmezán
1 csipet ételízesítő
1 marék friss bazsalikom

Leírás

Készítsünk egy zsemleszínű rántást és keverjük bele a paradicsompürét, hagymát és a fűszereket. Engedjük fel csontlevessel és alaposan forraljuk ki. Ha szükséges, botmixerrel átdolgozhatjuk, hogy ne legyenek benne csomók. Ha a leves kész, nincs más dolgunk, mint tálalni és a levesbe szórni a frissen reszelt parmezánt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4