Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos csirkecomb

Hozzávalók

1 gerezd fokhagyma
10 dkg trappista sajt
2 kanál étolaj
4 darab csirkecomb
1 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 mk szárított rozmaring

Leírás

A combokat megtisztítjuk, kicsontozzuk, majd rést vágunk rajtuk. Ezután fogunk egy tálat, beletesszük a paradicsompürét, majd hozzákeverjük az olajat, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. Ezt a húsra kenjük, majd mindegyiket jénaiba tesszük. Kb. fél órát sütjük őket, majd meghintjük a sajttal és újabb negyed órát sütjük, fedő alatt. Végül, még néhány percig, fedő nélkül pirítjuk és már kínálhatjuk is, valamilyen körettel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4