Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos pulykacsíkok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 darab citrom
10 dkg zsír
1 csipet szárított bazsalikom
1 csipet őrölt fehérbors
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet szárított oregánó
1 csésze ételízesítő
1 dl paradicsomlé
60 dkg pulykamell

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és hagymás zsíron megpároljuk. Alaposan fűszerezzük, és ha megpárolódott, akkor nyakon öntjük paradicsomlével és paradicsompürével. Alaposan összeforraljuk, és tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4