Hozzávalók

130 g finomliszt
150 g cékla
130 milliliter rizstej (vagy más növényi tej)
1 darab tojás
1 tk sütőpor
2 kanál juharszirup
1 kanál étolaj
A dekorációhoz
1 adag tejszínhab
1 adag friss málna

Elkészítés

1

Pürésítsük a főtt céklát és a rizstejet.

2

Adjuk hozzá a tojást, a juharszirupot, a sütőporral kevert lisztet és keverjük simára.

3

Kókuszzsíros serpenyőben süssük meg mindkét oldalát.

4

Verjük fel a tejszínhabot. Dekoráljuk a piros palacsintánkat tejszínhabbal és gyümölcsökkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4